8 ترفند براي افزايش سرعت ايندکس شدن مطالب سايت

 

 

8 ترفند براي افزايش سرعت ايندکس شدن مطالب سايت

در اين مقاله از سايت ايندکسي ها در خدمت شما هستيم و در مورد ايندکس شدن سايت و روش هايي که ميتونه سرعت ايندکس شدن مطالب سايتتون رو افزايش بده رو توضيح ميدهيم.

اول از همه ايندکسينگ (Indexing) چيست؟ ايندکس شدن يعني ثبت شدن مطلب سايت شما در موتور جستجو گر و نمايش سايت شما در ليست سرچ هاي مقاله شما .

خب بريم سراغ اين 8 روش :

1. در کنسول گوگل مقاله خودتون رو به صورت دستي ايندکس کنيد.

براي اين کار به اين صورت عمل کنيد. اول وارد کنسول سرچ گوگل بشيد بعد روي فيلد سرچ بالاي صفحه کليک کنيد و آدرس مقاله خودتون رو وارد کنيد و سپس enter کيبود خودتون رو بزنيد بعد صفحه ي جديدي براتون باز ميشه و روي دکمه ي Request Index کليک کنيد.

اين روش به صورت دستي مي فهماند که شما مقاله جديدي داريد و به کاوشگر ها و خزنده هاي گوگل مي فهمونيد که بايد مقاله شما رو ببينند.

 

مرحله اول

ايندکس دستي مطالب

مرحله دوم

ايندکس دستي مطالب سايت در گوگل

2. در کنسول جستجو گر ارور هاي بخش coverege را بر طرف کنيد.

 

گوگل وب مستر تو امکانات و ايتم هاي فراواني داره ،يکي از قسمت هاي اون coverege هست ، در اين قسمت آمار تعداد مقالات ايندکس شده سايت شما قابل مشاهده است ، همچنين ارور ها و نکات بهبود سئو سايت شما هم به صورت پيام وجود دارد.

 

3. از لينک داخلي استفاده کنيد.

ربات هاي گوگل دهميشه در حال خزيدن و crawl کردن سايت شما هستند و به لينک ها حساس اند و وارد لينک ها ميشوند و آن ها را ايندکس مي کنند. از همين رو ، نبايد اهميت لينک سازي داخلي فراموش شود ، پس مقالات غير کپي بنويسيد ، ارتباط بين پست هاي مختلف خود برقرار کنيد.

مثلا اگر مطلبي در مورد توضيح ميلگرد مي نويسيد ، يک مقاله رو هم در مورد قيمت ميلگرد بنويسيد و از مقاله اول به مقاله دوم لينک بديد تا توجه خزنده هاي گوگل به مقاله جديد شما جلب شود.

 

4. سايت مپ بسازيد و آن را در کنسول جستجوگر گوگل اضافه کنيد

sitemap يا نقشه سايت ، فايلي با فرمت xml است که در آن ادرس پست ها ، دسته ها ، برچسب ها را نشان ميدهد.

ربات هاي گوگل ميتوانند به کمک سايت مپ سايت به راحتي مطالب سايت را ايندکس کنند . مزيت ديگر سايت مپ اين است که اگر شما مطلب جديدي را در سايت خود منتشر کنيد ، سايت مپ آپديت ميشود و خزنده هاي گوگل را مطلع ميکند تا مقاله جديد را بررسي و در نهايت ايندکس کنند.

5. اشتراک گذاري مقالات سايت

در بند 3 گفتيم که ربات ها يا خزنده هاي گوگل لينک ها را بررسي ميکنند و محتويات آن ها را در صورت نياز ايندکس مي کنند. شما بايد پا را فراتر از سايت خود بگذاريد و لينک مقاله خودتان را در سايت هاي ديگر ، وبلاگ ها ، شبکه هاي اجتماعي ، فروم ها و . منتشر کنيد.

6. صفحات سايتتان را در سايت هاي پربازديد نشان دهيد.

دريافت بازديد زياد از ديگر سايت ها ، منجر به جلب توجه گوگل به مقاله شما مي شود. گوگل از طريق کوکي ها در مرورگر خود يعني گوگل کروم ، ميتواند ببيند که کاربران چه سايت هايي را باز ميکنند ، اگر تعداد افرادي که سايت شما را باز ميکنند زياد باشد و از مرورگر کروم استفاده کنند ، گوگل متوجه اين قضيه مي شود و با خودش مي گويد شايد اين مقاله واقعا مفيد بوده باشد که اين همه بازديد از آن مي شود.

7.بک لينک هاي قوي تهيه کنيد

بک لينک ها عضو جدايي ناپذير از بهينه سازي سايت يا همون سئو هستند . بک لينک يک راي از سايت مبدا به سايت مقصد است.

فلسفه ايجاد بک لينک اين است که شما اگر مقاله اي مفيد توليد کنيد ، سايت ديگر از مقاله شما استفاده کند ، سايت شما را به عنوان منبع لينک ميکند و اين نشان ميدهد که مقاله شما مورد تائيد ديگر سايت ها و مراجع بوده است و گوگل براي مقاله سايت شما امتياز در نظر ميگيرد. لينک سازي در فروم هاي مرتبط ، در کامنت سايت ها و وبلاگ ها ، در قسمت bio پروفايل ها و . انجام مي شود.

8.از سرويس هاي ايندکسر استفاده کنيد.

يک سري از سايت ها خدمات خاصي را ارائه ميدهند. سايت هاي ايندکسر ، مقالات سايت شما را به گوگل و ساير موتور هاي جستجو گر پينگ مي کند تا آن ها مقالات سايت شما را ايندکس کنند.


ایندکسی ها سايت ,ها ,، ,مقاله ,گوگل ,کنيد ,سايت شما ,هاي گوگل ,ها و ,ها ، ,را درمنبع

8 ترفند براي افزايش سرعت ايندکس شدن مطالب سايت

خودروبر ثامن | امداد خودرو | حمل خودرو | خودرو بر

فروشگاه اینترنتی 20 بخر نمایندگی فروش لوازم خانگی بوش در ایران

آینده کسب و کارها با طراحی اپلیکیشن موبایل

مشخصات

آخرین جستجو ها

فرش و تابلو فرش ماشینی کاشان بهداشت حرفه ای و ایمنی کار powera1 come on 2 music | رسانه بیا تو موزیک دانلود جدیدترین و بزورترین موزیک ها ALFA ahn1369009 کنکور سرای بیداری اندیشه تخفیف دانش و علم